Veckans uppdatering

Ja det har blivit dåligt med uppdateringar under denna vecka. Blir lätt så då ens partner kommer hem efter ca 2 veckors jobb :)

Under veckan som gått har det blivit en del bad för Inas del. Blivit lite bättre med inkallning från vatten, inte allt för stora framsteg men det kommer. Då Ina badar ser hon ut som en uppblåst ballong. Får i sig så mycket vatten att hon har kissat på sig under sen kväll/natt. Har även fått hämtat ut Inas medecin i veckan och hon har fått gått på det i 2 dagar nu.

Har även hunnit med ett besök hos veterinären för 1års vaccinationen. Gick jätte bra :) Tror inte ens att Ina märkte något då hon fick sprutan.  Hon har tyvärr inte blivit bättre på att äta. Men gör en liten fuling på morgonen för att hon ska få i sig nånting under dagen. Extra mycket torrfoder och blandar i en rå äggula .

Har investerat en ny kamera denna vecka också :) Är riktigt nöjd med den, blev en Nikon 3100 med ett nytt objektiv, 18-105 :) Så under kvällens promenad har det blivit en del fotografering, inte 100% bra men är bara nybörjare och är nöjd med bilderna. Ska läsa på mer om inställningarna så att man blir bättre :)

Dessa bilder är blandande från lite lekbilder på Ina, kvällspromenaden från idag, en mysig picknick vid en sjö där jag och Dan åt middag medan Ina badade och en bild på henne då man får se hur hon är uppblåst som en ballong efter all vatten hon har svalt under ca 20min simning. En av mina favorit bilder på mina båda älsklingar och en på Dan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s