Lite uppdatering kanske :)

Åkte som sagt upp till Härnösand för att lämna Ina hos min mamma som skulle vara hundvakt första veckan som jag och D skulle vara borta i Kroatien.

Hemma hos mamma levde Ina och Bej rövarn 24/7. De busade och ahde sig konstant. Men båda var väldigt trötta på kvällarna och sov gott under natte. Blev riktig glad över att höra att Ina inte hade tuggat på något hemma hos mamma då de blev lämnade ensam hemma. På söndagen efter en vecka var Olle och Vienna hundvakt till henne då mamma skulle börja jobba igen efter sin semester och ville inte lämna både Bej och Ina ensam hemma. Risken var nog förstor att de skulle riva hela huset för henne en dag då hon kom hem ifrån jobbet då de verkligen busar konstant! Hemma hos O och V hade Ina fullt upp med att hjälpa O på hans jobb, vara lilla Alvas högra hand som är 7mån gammal när tillfällena gavs, vilket verkade vara i stort sätt hela tiden som de var hemma. Och försökte bjuda in till lek med Engla vilket inte var så populärt. Ina hade även hemma hos dem inte tuggat på något vilket var jätte bra att höra.

Tack ännu en gång allihopa för attni ville passa lilla Ina! :)

Kom upp till Hsand igen i torsdags em. Ina belv väldigt glad av att se en men blev fort intresserad av Peters damm och en boll istället.  Sen vi kom upp var det full rulle för Ina. Folk överallt hela tiden och minst Ina och två hundar till. I lördags var det även ett 40årskalas då blev det helt plötsligt 5 st hundar varav ca 3 st var valpar och vi var minst ca 20 pers. Det var ritkigt trevligt. Det var D faster som egentligen fyller 40 i september men hade ett förfirande nu redan då alla syskonen var lediga och hade möjlighet att träffas redan nu under semester perioden. Så nu har man träffat nästan hela D släkt på hans pappa sida :)

Ina lekte inte så mycket med de yngre hundarna men de var väldigt intresserad av henne och de såg nästan ut som ”följa John” då de sprang omkring på gården. För det mesta sprang Ina omkring själv och strosa runt, bada i dammen fast hon inte får eller så höll hon mest koll på alla de andra hundarna.

På tal om bada i dammen så har vi kommit en bit på vägen med att få upp henne ur vattnet utan några knep. Men ibalnd så var vi tvungen att använda oss av fiskespöt utan lina och krok för att slå i vattnet så man fick hennes uppmärksamhet. Fick man den och ropade upp henne kom hon utan några problem. Det ser jag som framsteg men inte tillräckligt mycket för att våga släppa henne lös i någon sjö eller hav då hon gärna simmar utåt och sväljer så mycket vatten att hon blir dubbelt så stor. Men det är på god väg i alla fall och det ser jag som ett STORT + :D

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s