Veterinär journalen

”Status:
AT: ua, ausk cor et pulm ua, slh ua, inn ua, blockhalt höger bakben.
T:38,3
Framben: ingen smärtreaktion vid palpation av någon led. Vänster bakben: tass ua, hasled: stel i leden, nedsatt ROM, går inte att flektera mer än ca 45 grader, knäleden: fin, patella på plats. Höftleden: ogillar extension.
Höger bakben: tass ua, hasled: kraftig ledsvullnad, kraftigt ömmande över leden, får varken strävka eller böja den. Knäled ua, ogillar extesion av höftled.
Åtg/Beh:
Ina har artroser i båda sina hasleder, de ser inte normala ut, för att få en bättre bild av dom så bör man göra en DT på haserna, då finns det en chans att få en diagnos, dock liten chans att vi kan göra hennes haser så mycket bättre. Hon har ju redan stora problem och är så ung och jag tycker att man ska överväga att låta henne somna in. Matte ska gå hem och tänka över detta. Ska fortsätta med rimadyl under tiden hon funderar.

Sa även till om att få röntgenbilderna. De var jätte snälla och laddade ner dem på en skiva men tyvärr så blev det inte som det var tänkt då jag kommer för hoppnings vis att få bilderna senast i morgon mailade.

Raden som jag har under stryckt var precis den uppfattningen som jag fick igår när jag var där igår men som hon aldrig sa rakt ut utan var mer mild. Men man kunde läsa det mellan raderna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s