Saknar!!

Verkligen promenaderna på dagarna med Ina, tränings momenten som vi hade börjat träna mer och emr på, springa och allt annat! Visst man kan göra allt detta själv bortsett från hundträningen då men jag blir så OMOTIVERAD!!

Vet inte riktigt själv vad jag kan hitta på för roliga  utmanande moment/övningar innomhus som är väldigt passiva så att hon får ur sig all den energi som hon i vanliga fall brukar få göra av sig på promenader? Någon som har något pra tips? Det får inte vara allt för utmanade till en början då hon gärna vill ge upp lite för fort och slippa tänka alltför mycket själv. Försökte få henne att förstå att vända på ett glas med en hundgodis i med tassen men gav upp då det bara åkte omkring på golvet då hon puttade på den med nosen. Gav upp och försökte igen men samma sak. Gav sedan upp helt och hållet….

Snälla kära läsare hundägare eller inte ge mig något bra tips på ett passivt moment som tar mycket energi för hunden :)

Annonser

2 thoughts on “Saknar!!

    • Tack så mycket :) såg ut att vara en bra sida, ska kika mer noggrant ikväll på jobbet när jag har mer tid :) Ja, det är verkligen skönt, hoppas verkligen på en andra operation redan den 20/10 som det är sagt, men man vet ju aldrig hur höger ser ut så får se vad de säger då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s