Umbra som numera heter Arya

Har ju berättat tidigare att jag och D har pratat om att skaffa oss en ny hund gemensamt och att vi hade börjat tittat runt lite. Vi hittade en söt och busig liten fröken av rasen Siberian husky i de kalla skogarna inåt landet hemma i Sverige. Åkte och tittade på henne hos uppfödarna för att se vad det var för en liten fröken vi eventuellt skulle få ta med oss hem. Hon visade sig vara en väldigt sprallig tjej med mycket energi som älskar allt som heter busa och visade sig även vara väldigt tillgiven och mysig. Älskar att sitta i knä så fort man har chansen när man sätter sig på huk annars kommer hon springandes i full kareta och avslutar med ett lång hopp upp mot benen med en välviftande svans och gärna lite prat lite nu och då.

Hon är en dam som inte tycker om att bli lämnad ensam, man får hör mycket och långa protester. Har hänt i flera timmar vilket inte har varit populärt hos alla. Arya är en tjej med krut, väldigt bestämd och inte allt för dum. Hitta hem till värmen är absolut inga problem fast man går en väg där hon aldrig någonsin har gått förut, för på något vänster vet hon vägen hem. Hon är konstant hungrig och hinner knappt att tugga maten innan hon sväljer oftast. Har inte riktigt lärt sig att hon inte behöver slås om maten längre. Hon tycker inte om att gå ut i kylan. Vilket vi tycker är lite lustigt då hon hade bott ute i hundgården tillsammans med resterande av alla hundarna som fanns hemma hos uppfödaren i ca 5-6 veckor dygnet om.

Här kommer det lite bilder på Arya som är tagen av uppfödaren och på hennes föräldrar, Preza och Kilat. (Mor och far)

Gå gärna in på den här länken för att besöka uppfödarnas hemsida. Där får man veta mer om alla deras 60st siberian huskys och deras företag om camping och hundspann :)

Annonser

2 thoughts on “Umbra som numera heter Arya

  1. Ååååh! Hur fin är inte den hunden längst ner till höger då?!?! Precis så jag vill att en sån hund ska se ut, om den var min :D:D:DD ååhhh! Eran hund kommer också bli sådär jäkla snygg och ståtlig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s