GET OFF

Get Off sprayen fungerar inte vet jag nu. Var borta i ca 1.5-2h på träning ikväll. Innan det var hon ut men ändå skulle hon göra ifrån sig inne, 2ggr! Ska testa med Ättika i morgon. Fungerar inte det så blir det tyvärr bur maxi på fredag. Ville helst slippa det men ser ingen annan utväg just nu. Någon som har annat tips får mer än gärna dela med sig :)

Annonser

2 thoughts on “GET OFF

 1. Hejsan Madde :) Jag lade ju upp några bilder som jag tagit, det är väldigt sällan jag lägger upp bilder jag inte har tagit. Allt är bra med mig och Henke, vi firar ju sex år den trettionde. Jag tränar, ute och joggar, dansar zumba och söker jobb. var på en arbetsintervju i torsdags på folksam, och håller tummarna hårdare än någonsin nu.
  Hur är det med dig då?
  Kramar din Carro <3

 2. Hej gumman!
  Det var på Golds jag var på bodypump passet. Har slutat helt på sjukhuset och bara kört på Actic på badhuset men nu har jag alltså börjat på Golds och det var faktiskt ägaren själv, Frida, som var ledare. :) Men ganska säker på att gympagun fortfarande kör..Det är krut i den kärringen ;D hehe..
  Psst…du är ju jämt i superbra form så vet inte om jag tror på att du gått upp några synliga kilon. Dock vet jag ju hur det är..det där med sambokilon ;) hehe
  Men du, Get Off sprayen…finns det för katter eller är det kanske samma?
  Åååh längtar så tills du kommer.. KRAMAR <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s