Påsken

Ja då var påsken avklarad för det här året också.

D kom hem för ca 1 vecka sedan men har nu åkt iväg på jobb igen. Var bara hemma över påsk. Har haft ett riktigt kanon väder här hemma. Men enligt väderprognoserna skulle det bara vara dåligt väder hela helgen och möjligt vis lite sol söndag eller om det var i måndags. D lovade att ta med sig solen hem ifrån jobbet och det gjorde han. Vi har varit ute varje dag och fiskat eller pimplat. Har varit riktigt härliga dagar att vara ute och få njuta av solen i flera dagar för en gång skull och tillsammans med det bästa sällskapet man kan ha. Arya har sprungit runt och yrat hela tiden så hon har varit helt slut på kvällarna. Hon somnar runt kl 20-21 sen går det inte att väcka henne knappt för sista kvällskissen. Så idag när D åkte igen bestämde jag mig för att bara vara hemma och ta det lugnt. Arya har inte haft några invändningar alls då hon har legat och sovit hela dagen. Hon är helt slut efter helgens äventyr.

Det går väldigt bra att ha hon med då vi är ute och fiskar vilket är väldigt skönt. Hon hoppar inte i vattnet och är inte och springer runt oss så mycket för att kunna fastna i någon fiskelina eller krok. Men självklart har man ett extra öga ändå för varje gång man ska kasta med fiskespöt.

Det har varit lite trögt på fiskefronten faktist men i söndags fick vi 5st. Bara sej så vi kastade tillbaka dem i vattnet. Tyvärr så klarade sig inte 2 av de fem då vi var tvungen att bryta nacken på dem för att kunna få ut draget då de var så glupska att de hade nästan svalt hela fiskedraget för oss.  Finast väder hade vi igår när vi var ute och pimpla. Var ute i minst 5h och när vi kom hem var man röd som en kräfta i ansiktet och såg ut som om man hade rökt på en hel dag då man var så röd i ögonen. Hade glömt mina solglasögon hemma. Så man var lagom trött igår kväll så jag och Arya gjorde en tidig kväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s