Badpremiär

Var inte alls så sugen att hitta på något speciellt idag. Men får så klart dåligt samvete för Aryas skull (som vanligt) då det för en gång skull var fint väder. Soligt och molnigt till och från. Blev i alla fall så att jag satte Arya i bilen och begav mig till Shell för att köpa mig en kaffe för bilresan. Måste alltid ha en kaffe och en Burn energidryck med mig i bilen nu mera.

Vi hamnade till slut borta i Herjangen. Stannade till vid gamla vägen och gick en bit till en väldigt fin och mysig plats som det är bra fiske på, populärt att dyka vid och ha grillkvällar på. Hela tiden har jag vetat om att det ligger ett gammalt vrakskepp där från andra världskriget i vattnet som man har möjlighet att se om det är lågvatten,  spegelblankt och solen ligger rätt. Självklart var det de första gången jag fick uppleva det idag när vi kom dit. Hade jag någon kamera med mig? NEJ! Aja, jag tänkte inte alls på att det skulle vara så bra väder på den sidan fjorden idag. Jag ville bara komma ut och läsa lite i min bok och låta Arya få springa av sig för en och annan timme. Det var ganska mäktigt att se skeppet i vattnet från en högre höjd, att man såg det så klart och tydligt. Hädan efter får kameran följa med överallt och hela tiden så man inte missar tillfällen som denna!

Arya som sagt sprang runt,runt runt och hittade på det ena efter det andra. Åt lite tong och lite till, raceade i jämna mellan rum på klipporna, stenarna och i tongen. Jag väntar fortfarande på att hon ska trilla i vattnet. Det är inte frågan om utan när. Helst ser jag att det bli på ett ställe som det inte är så strömt på och när det är lågvatten. Som det var idag, helt perfekt för en sånt tillfälle. För den farten hon får upp och springer runt på tongen nära vatten så kan man inte annat än att vänta på ett plask.

Jag har försökt få i hon i vattnet för att simma men hon går inte i frivilligt. Så idag kastade jag ut pinnar som flöt som hon kunde gå ut och hämta. Det gjorde hon gladeligen i början tills hon hamnade på en kant där hon inte längre nådde botten tror jag. För då vände hon och gick upp, sen var hon väldigt försiktig med att hämta sina pinnar i vattnet. Vill ju gärna att hon ska få pröva på att simma själv först innan hon trillar i vattnet så det inte blir en lika stor chock och så att hon kan simma i land utan panik. Även för min del, jag vet ju att hon kan simma men frågan är om hon vet det och kopplar hur hon ska göra när det väl sker. Det kommer nog inte att dröja allt för länge innan det blir ett in lägg om Aryas ofrivillga dopp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s