Björnfjäll och fiske dagar

Förra veckan två kvällar i rad begav vi oss iväg på härliga kvälls turer uppe på Björnfjället. Var riktigt härliga turer och hittade en ny stig att gå, inte mer än 2.5km men det tar sin tid att gå den vägen ändå pga terrängen. Det var en bra och familje vänlig stig som heter 100-års Bua. Stigen leder till en stuga som skänktes till Narvik kommun år 2002 som man har möjlighet att låna. Bara fölr en timme eller två eller också att spändera natten där. Jätte mysig stuga med 3 sängplatser, ett dass och en vedbo i en väldigt härlig miljö.

Det är så mysigt att gå turer nu på hösten med alla färger och även kylan. Nu då mörkret faller på snabbare för var dag som går så passar man på att ta fjällturer de dagar man slutar väldigt tidigt eller också under helgen då man är ledig.

Vi spenderade även en och annan dag ute på havet. Svårt att låta bli när det är mer eller mindre vindstilla, inget regn och inte allt för kallt. Spenderade ca 6-7h en dag på havet. Hade räknat med att det skulle blåsa upp till lunch som det alltid brukar göra men inte denna dag. Tyvärr hade ingen av oss någon större fiskelycka men det blev i alla fall en torsk på ca 7kg som fick följa med hem. Och nej det var inte jag som fick den den här gången utan nu var det faktist Ds tur :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s