Julstök

Kort sammanfattning 2 veckor tillbaka.

Jag åkte hemifrån torsdag v.48 för jobb och fortsatte min dag med att resa ner till Trondheim efter jobbet för möte och julbord med jobbet. Kom fram till hotellet strax efter kl 22.00 på kvällen. Fredagen började med att jag och två till fremmere skulle hjälpa två andra på en av Norges största Coop Obs butiker. Efter det åkte vi samlat tillbaka till hotellet för möte och sedan följa upp resten av kvällen med ett jätte bra julbord med  mycket gott att välja på.

Då det inte fanns flyg hem till mig på lördagen så fick jag stanna kvar tills på söndagseftermiddag tillsammans med två andra kollegor. Kom hem på söndags kväll runt 17.30 Så för en gång skull var det ombytta roller, att D fick komma och hämta mig och inte tvärtom.

Arya blev passad av grannen över torsdags kvällen/natten och fredag morgon. Hon verkar ha skött sig bra då jag inte har hört något annat. D kom hem på fredag kvällen och fick vara helt själv över en helg för första gången. Så nu ska jag få ett skriftligt diplom och en guldmedalj för att jag klarar av att vara ensam i minst 14dagar utan att klättra på väggarna. Med andra ord D fick nästan lite panik av att vara ensam hemma i nästan en hel helg.

Innan jag åkte till Trondheim hade jag tänkt börja plocka fram lite jul saker (de få vi har) så det skulle vara lite jul trevligt för herrn när han kom hem då det var 1advent på söndagen. Det blev som sagt inte av men däremot efter att D hade hämtat mig på flygplatsen fick jag komma hem till det här:

DSC_0015 DSC_0018Kan börja med att berätta att han inte gillar att gå och handla, speciellt inte om det är mycket folk som ska handla samtidigt. Att han var på stan under lördagen och köpte nya ljus, adventsljusstakar,  dukar och blommor. Jag blev verkligen överraskad och glad. Gjorde det bästa med gardinerna men kommer nog att inhandla nya.

sen under denna vecka har det blivit lite bullbakning och pepparkaksbakning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s