Rymmaren med framsteg

Det började i lördags kväll/natt.
Jag var ut med Arya sista gången innan jag skulle iväg till några vänner på en tjejkväll runt kl 20. Innan jag gick lämnade jag Arya i buren som vanligt. Såg till att den var stängd och låst vilket den var. När jag kommer hem senare under natten ser jag en hund i vardagsrummet. Min första tanke var att jag hoppades på att ha turen på min sida att det inte skulle vara något viktigt eller mycket som var sönder tuggat. När jag väl kommer in blir jag mött av super glada  Arya. Sen ser jag att det ligger en del sönder tuggade servetter i hallen. Inspektionen börjar med att leta efter trasiga föremål. Finner inget mer än fler servettbitar i vardagsrummet och i soffan samt de flesta soffkuddarna huller om buller. Blev en överlycklig matte så det gjorde inte mig allt för mycket med att få städa upp efter hon och skura golv. (hon har en vana att alltid få gå ut efter att ha varit i buren)  Efter all städning inspekterade jag buren. Den var fortfarande stängd, syntes knappt att hon har lyckats bänt ut sig. Hur hon har gjort är fortfarande ett mysterium för mig.

Under den tiden jag var på jobb i måndags i 1-2h lämnade jag hon åter igen hemma i buren men den här gågen stängde jag alla dörrar till rumen. Kommer hem och blir upp möt av en glad Arya i hallen utan något sönder tuggat men åter igen dags att skura golv. Så igår lämnade jag henne lös hemma i hallen och kom hem till en glad Arya, en sula från en av mina kängor var avluddade men inget annat = Glad matte

Idag gjorde jag samma sak igen. Blev möt av en glad Arya och ingenting sönder tuggat = Överlycklig matte

Sedan åkte jag för att träffa en vännina när jag hade luftat Arya efter att jag kom hem ifrån jobb och varit på skatteetaten kom hem igen mellan kl 16-17 då hade Arya bara dragit ur lite foder ur mina värme byxer. Men fortfarande  är jag en glad och stolt matte idag. För det kan alltid ha varit värre, som sönder tuggade väggar, dörrar, golvmatta eller möbler.

DSC_0009 DSC_0012

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s