Härliga söndag

Skulle ta en tur med båten tillsammans med Hilde idag då det var riktigt fint på havet. Spegelblankt och vind stilla. Första gången som jag skulle ut med båten utan gubben. Gjorde allt som jag har blivit visad och gjort tidigare tillsammans med gubben. Startade motorn och hör en pip och att motorn vägrar att starta. Försökte få tag i gubben men självklart var han i tunneln och jobbade så det var bara att börja packa ur båten med all fiskeutstyr och hund. När vi väl kommer upp från bryggan ser vi att det börja blåsa upp. Så det var tur i oturen kan man säga att vi inte fick igång båten. Hade inte velat köra när det börja blåsa upp ute på havet.

Så vi bestämde oss att njuta av solen och det härliga vädret någon annanstans. Det blev mitt lilla smultronställe, Herjangen. Solen ligger rakt på och man kan njuta av all djurliv och naturen i lugn och ro. Dock var det lite djurliv där idag, var en och annan fisk som kom upp till ytan men fick inte se någon skymt av havsörnarna som har bo i närheten och ingen nise.
Drack lite kaffe och snacka skit medans Arya ”badade”. Eller rättare sagt hon gick frivilligt i havet till vattnet nåde henne till magen. Ett STORT framsteg av den lilla damen.

Efter dagens lilla äventyr blev det en stund i solen hemma med en bok och Arya fick tugga lite ben ute.

DSC_0003 DSC_0009 DSC_0014 DSC_0019 DSC_0022 DSC_0030 DSC_0031

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s